Pas vozio vlasnikov auto sat vremena u krug, šokirani susjedi sve snimili

Screenshot: YouTube

ČOVJEK s Floride i njegov najbolji prijatelj postali su internetska senzacija kojoj se nasmijao cijeli svijet. Sve bi to bilo manje neuobičajeno da njegov najbolji prijatelj nije pas te da isti taj pas nije vozio auto u rikverc sat vremena po kvartu. Susjedi su to primijetili i najprije pomislili kako auto ide sam od sebe, no kada su došli vatrogasci i policija, shvatili su da je u autu labrador.

Nikome nije bilo jasno kako je pas mogao pokrenuti auto, no u razgovoru s vlasnikom saznali su da je on ostavio upaljen motor te skoknuo "nakratko" do kuće. To se pretvorilo u sat vremena dugu vožnju u krug, nekoliko srušenih kanti za smeće te jedan uništeni poštanski sandučić.

Veće štete, na sreću, nije bilo. Kada je auto dovoljno usporio, policajci su uspjeli otvoriti vrata automobila, a iz njega je iskočio jedan poprilično zbunjen labrador koji nije bio ni svjestan da je postao zvijezda barem na jedan dan. Njegova se susjeda odlučila našaliti te je kroz smijeh rekla da psu definitivno treba dati vozačku dozvolu. Što vi kažete na to? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.