Peaches je bucmasta mačka s frizurom koja je nasmijala cijeli internet

Foto: Instagram/peaches.fat.cat

Mačku Peaches iz prihvatilišta udomio je jedan stariji bračni par, koji joj ispunjavao sve želje, možda i više nego što je trebalo. Peaches je vrlo brzo počela dobivati na težini. Što je više jela, postajala je deblja pa joj je obavljanje jednostavnih zadataka postalo preteško. Na primjer, nije mogla sama provoditi higijenu, pogotovo kad je u pitanju omrsivanje dlake oko stražnjice.

Nova obitelj i nov život

Njeni vlasnici suočili su se sa surovom stvarnošću: jednostavno su previše stari da bi se brinuli o Peaches. Odlučili su je dati snahi Chrissy Higginson Barnabei, čija je misija bila pomoći mački da izgubi višak kilograma.

Za drastične promjene trebat će malo vremena, ali neki problemi morali su se odmah riješiti. Chrissy je odvela Peaches veterinaru, koji ju je savjetovao da odvede mačku na posebno šišanje kako bi spriječila probleme koje takvo krzno dodatno može napraviti, prenosi Wamiz.

Iznenađujući novi izgled

Na kraju, Peaches se ošišala i cijela internetska zajednica smatra da je pobjednica u natjecanju za najgoru frizuru ikada. Chrissy se nije mogla prestati smijati kada je vidjela golu stražnjicu svoje mačke, ali Peaches uopće ne  smeta nova frizura.

Sretan put do vitke linije, Peaches.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.