Pit bulica Chunk obožava pidžame

Screenshoot:YouTube

OBLAČENJE psima bas i nije neka fora, većinom se dosta bune, no ima i onih koji uživaju u tome. Chunk je tri godine stara pasonjica u tipu terijera bull i jedna od rijetkih koja obožava biti obučena. Djelatnici DeKalb County Animal Services u Georgiji su joj prvi puta obukli pidžamu i njena reakcija ih je sve iznenadila.

Ona je prvi veći pas u centru koji se nije borio s njima i htio rastrgati odjeću sa sebe ,umjesto toga Chunk je veselo mahala repićem i uživala. Djelatnici pretpostavljaju kako je Chunk velika maza, a kada je obučena svima je predivna i neodoljiva pa samim time dobiva i više pozornosti i maženja.

Chunk je prije nepunih mjesec dana dovedena u centar, pronađena je kako luta ulicama Georgije prepuna buha i s upaljenom kožom. Odmah su započeli s liječenjem, a Chunk im je instant pokazala kakvo veliko srce ima, i koliko vjeruje ljudima, obasipajući ih pusama i zagrljajima.

Vrlo je socijalizirana, i bez obzira na to što je ostavljena, i dalje vjeruje ljudima. Najdraži odjevni predmet su joj pidžame, a najdraže igračke plišanci. Nadamo se da će Chunk uskoro zauvijek pronaći svoj dom, ovakvom osmijehu teško da netko može odoljeti!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.