Pokazali kako izgleda prvi Božić njihovog psa, video je hit

Screenshot: TikTok

CANE CORSU Tysona na TikToku prati skoro 300 tisuća ljudi, a njegove su objave prikupile više od tri milijuna lajkova. U jednom od nedavnih videozapisa vlasnici ovoga psa prikazali su kako izgleda njegov prvi Božić, a snimka je postala hit na platformi.

@tyson_corso Tysons first Christmas season. #fyp #tyson #christmas #christmastree #mansbestfriend #dogsoftiktok #canecorso #petsoftiktok #fawncanecorso #foryou #fypシ゚viral #miketyson #rockinaroundthechristmastree #purebred #happyholidays #holidaytiktok #holidaycheer ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Na početku videa može se vidjeti kako ukućani postavljaju božićno drvce, a Tyson laje na njega ne znajući što se događa. Zatim se smiruje pa njuška jelku, međutim, kad su stavili lampice, ponovo je krenuo s lajanjem. No, kad su drvce potpuno ukrasili, psu se svidjelo i nije se odvajao od njega.

"Još uvijek je znatiželjan. Poželite sreću našim ukrasima", napisali su u opisu videa, a zatim prikazali Tysona kako pokušava pojesti božićne kuglice. Snimka nestašnog Cane Corse oduševila je ljude. "Tyson je u pravom božićnom raspoloženju", "Preslatko", "Kako vam pomaže", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.