Pokloni ljubav - humanitarna akcija za Udrugu šapa u srcu

123rf.com

POKLONI ljubav je humanitarna akcija prikupljanja hrane za štićenike Udruge Šapa u srcu iz Skradnika koju vodi Anica Pribanić.

Humanitarnu akciju su pokrenuli volonteri projekta Helping Animals i pozivaju sve da se priključe u skladu sa svojim mogućnostima kako bi njuškama pokazali da nisu sami.  

Udruga ima na skrbi preko 50 pasa i mačaka. Iako ima sklonište, kapacitet je odavno premašen. Psi se slabo udomljavaju, a novi dolaze. Psi se ostavljaju svaki dan; štenci, skotne kuje, stariji psi - svi oni koje netko više ne želi.

Anica je na rubu snaga jer osim što se sama brine za toliko životinja, treba ih i nahraniti, a donacije rijetko dolaze. Udruga Šapa u srcu pokriva veliko područje, a najbliža pomoć u spašavanju napuštenih životinja je u Karlovcu ili Rijeci.

Iako je ovo malo mjesto, očito je da neodgovorni vlasnici smatraju kako će se ova mala udruga moći pobrinuti za sve životinje koje su njima dosadile.  

Ono što im je najpotrebnije je hrana, ampule protiv unutarnjih i vanjskih parazita, igračke, zdjelice, vodilice i ogrlice. Ako možete pomoći, javite se na Facebook profil projekta Helping Animals ili na kontakt broj Anice 0917271487.

Akcija traje do 14. veljače 2019. a više informacija možete dobiti OVDJE. Hranu i donacije možete slati i na adresu Udruge: 

Udruga Šapa u srcu, Skradnik 16, 47300 Ogulin
IBAN: HR6724020061100675185
International bank number: 7300697653
Swift code: (BIC Code) ESBCHR22

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.