Pokloni ljubav! – prikupljanje donacija za udrugu Šapa u srcu

123rf.com

"POKLONI LJUBAV!" je humanitarna akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za pse i mačke koji su pod skrbi ogulinske udruge Šapa u srcu koju su pokrenuli volonteri projekta Helping Animals.

Udruga Šapa u srcu, osnovana 28. rujna 2013., funkcionira kao i svaka neprofitna organizacija zahvaljujući donacijama građana, ali i trudu i suradnji dobrih ljudi.

Budući da na području Ogulina ne postoji nijedna udruga, nijedno utočište u kojem bi se napuštene životinje mogle skloniti od vanjskog svijeta, grupa pojedinaca osnovala je udrugu i odlučila reći stop nasilju nad tim bićima.

Financiraju se isključivo od donacija, a od Grada Ogulina su od svojeg osnivanja 2013. godine do danas dobili samo 1000 kn. Iako su im neke općine obećale pomoći u njihovom radu, do sada se ništa od toga nije ostvarilo.

Udruga Šapa u srcu pokriva veliko područje, a najbliža pomoć u tipu spašavanja napuštenih životinja je u Karlovcu ili Rijeci. Iako je ovo malo mjesto, očito je da neodgovorni vlasnici smatraju da će se ova mala udruga moći pobrinuti za sve životinje koje su njima dosadile.

Psi se slabo udomljavaju, a novi dolaze. Pse ostavljaju svaki dan; štence, skotne kuje, starije pse – i svi oni trebaju vašu pomoć! Poklonimo im zajedno najljepši poklon za Valentinovo!

Štićenicima udruge prvenstveno treba hrana, no osim toga, potrebni su im i materijali za bokseve, kućice, deke, posudice, povodci te sredstva protiv unutarnjih i vanjskih nametnika.

Akcija traje od 17. siječnja do 14. veljače 2019., a više informacija o svemu možete saznati na Facebook stranici događaja Pokloni Ljubav! 

Erste banka 2402006-1100675185 Swift code:ESBCHR22 (BIC code)
IBAN: HR6724020061100675185(7300697653)
Internacional Bank Accont Number
Broj računa: 7300697653

Hranu i donacije također možete slati na adresu:
Udruga Šapa u srcu
Skradnik 16
47300 Ogulin

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.