Pomozimo ovim slatkišima da pronađu dom

Foto: Facebook/Udruga Indigo/Prava šapa/Sklonište za životinje Sisak

OVAJ tjedan za vas smo izdvojili neke od napuštenih ljubimaca koji svoje dane provode u skloništima diljem zemlje. Ako tražite kućnog ljubimca, dajte šansu udomljavanju neke od ovih životinja. Učinit ćete dobro djelo, a možda pronađete i prijatelja za cijeli život. 

Gita i Tina

Gita i Tina hitno traže dom. Ove kujice u tipu tornjaka stare su četiri mjeseca i pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta. Štićenice su Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec, a trenutno se nalaze na privremenom smještaju u Šašinovcu, gdje ih je netko bacio. Ako želite udomiti jednu od njih, javite se skloništu na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Ovim dvjema ljepoticama hitno treba dom! Zovu se Gita i Tina. Kujice su u tipu tornjaka. Imaju oko četiri...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Friday, March 29, 2024

Billi

Billi je stariji dečko u tipu samojeda, a nalazi se u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja - Indigo. Ima devet godina i u potrazi je za svojom zauvijek obitelji. Ako ga želite bolje upoznati, javite se udruzi putem poruke na Facebooku ili na e-adresu: udomitelj.indigo@gmail.com.

Billi ⏰DAN 3⏰ Odbrojavanje do udomljenja😁 U tipu samojeda, ima 9 godina i stvarno ne zaslužuje živjeti na terenu bez svojih ljudi! Udomi seniora🐶❤️

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, March 28, 2024

Ringo

Ringo ima pet godina i nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Dobroćudan je i prava je maza, a odlično se slaže i s ljudima i s drugim životinjama. Veterinarski je obrađen i naučen na povodnik. Za više informacija o Ringu, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese: skloniste.sisak@gmail.com.

Ringo 🐾 traži dom 🏡 Dob: 14.02.2019. Težina: 20 kg Visina: 52 cm Dužina: 61 cm U skloništu od 16.03.2021....

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Friday, March 29, 2024

Lino

Lino ima dvije godine i štićenik je Prave šape. Cijeli život proveo je u stanu, tako da se udomljuje isključivo u stan bez mogućnosti izlaska van. Umiljat je i zaigran, a uz to voli društvo drugih mačaka, zbog čega bi bilo idealno da dođe u dom u kojem ne bi bio jedini mačak. Ako ga želite bolje upoznati, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 💙 ] Spašen je kao beba stara samo par dana, skupa sa svojom mamom i sekom. Odrastao je u stanu i drugačiji...

Posted by Prava šapa on Wednesday, March 27, 2024

Kunić

Udruga Mrkvica traži dom za kunića iz Zagreba. Riječ je o mužjaku koji nije kastriran. Za više informacija, javite se u inbox udruge ili na e-adresu: udruga@mrkvica.hr.

Prekrasan momčić traži novi dom. Ovaj obožavatelj mrkvice se nalazi u Zagrebu, dečko je i nekastriran. Za više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Wednesday, March 27, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.