Posjetitelji snimili lava koji je pokušao rastrgati zaposlenika zoološkog vrta

Screenshot: YouTube

NA INTERNETU su objavljene zastrašujuće snimke koje prikazuju lava iz pakistanskog zoološkog vrta koji je napao zaposlenika koji ga je hranio. Sve se to dogodilo pred posjetiteljima, koji su cijeli taj užas i snimili. Na snimci se vidi zaposlenik koji u jednom trenutku baca sirovo meso gladnim životinjama, a već u sljedećem napada ga mužjak koji mu pokušava rastrgati ruku.

Dok je napadnuti čovjek pokušao otrgnuti ruku, posjetitelji i drugi zaposlenici pokušali su preplašiti lava povicima i siktanjem. Kada se jadni čovjek napokon oslobodio i izbavio od njegovog ugriza, srušio se na pod i u šoku gledao u ruku iz koje je šikljala krv. Ljudi su mu priskočili u pomoć i na vrijeme je prevezen u obližnju bolnicu.

Iz Karachi zoološkog vrta rekli su kako je zaposleniku pružena najbolja moguća pomoć te kako mu život nije u opasnosti. Naglasili su da nije poštivao pravila te da je životinje hranio s krive strane kaveza.

Mišljenja publike su, naravno, podijeljena, no većina njih ne krivi životinju. Prije svega, kažu kako životinje ne bi trebale biti u kavezima te dodaju kako nitko nikada ne bi trebao gurati ruku u kavez. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.