Predivnu mladu njemačku ovčarku su ostavili jer im je dosadila. Treba pomoć

Helping Animals

SALLY je njemačka ovčarka koju ju netko ostavio jer mu je vjerojatno dosadila. Pronađena je na ulici bez čipa i s odrezanim dijelom repa.

Draga kujica ima nepune dvije godine i trenutno se nalazi pod skrbi Udruge S-pas by Gloria Malin i projekta Helping Animals te joj zajedničkim snagama traže novi dom i obitelj.

Kao i svaki ovčar, i Sally brzo uči, dobro se slaže s drugim psima, voli biti u društvu ljudi i djece. Vesela je i zaigrana. Nedostaje joj njen čovjek koji će je naučiti kako se lijepo igrati, kako lijepo šetati, kada je vrijeme za igru ili odmor i kada je vrijeme za spavanje.

Zadnjih par mjeseci su za Sally bili vrlo aktivni, no ona se svakoj novoj situaciji super prilagodila. Sally je sada cijepljena i čipirana te će uskoro biti i sterilizirana.

Ako želite pružiti dom ovoj prekrasnoj mladoj kujici, javite se na Facebook profil Helping Animals ili Udruga S-pas by Gloria Malin i podijelite njenu priču da što prije pronađe topli dom.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.