Preslatka medvjedica Aida uživa u svom novom domu

Pixsell

MEDVJEDICA Aida je dolutala u selo blizu Sarajeva, a uočila ju je obitelj Bećar. Prvo su mislili da joj je majka u blizini te je nisu htjeli uznemiravati, no malena se vratila drugi dan opet. Gladna i uplašena, svaki put, kada bi je vratili u šumu, ona se vraćala k njima.

Obitelj Bećar je medvjedici ponudila mlijeka i razvila se posebna ljubav između njih, no ljudi su znali da njoj nije mjesto s njima. Prebačena je u Pionirsku dolinu, gdje će to biti njen novi dom. Postala je velika miljenica posjetitelja rekreativno-zabavnog centra, a oni najmlađi joj i ime znaju.

Aida je veselo i razigrano mladunče koje uživa u pažnji i ljubavi koju mu pružaju djelatnici. Obitelj Bećar joj je dala ime koje nastalo iz jedne intimne priče.

Kada je došla, bila je stara oko 3 mjeseca, neuhranjena, a djelatnici nisu znali hoće li preživjeti 30 dana u karanteni. No, ona je pokazala da je borac, sada već ima preko 12 kilograma, dom s velikim dvorištem i puno ljubavi. Dane provodi u igrajući se u vodi, trčkaranjem, izležavanjem na travi ili igrajući se šarenim igračkama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.