"Preslatko": Prijateljstvo jazavčara i srne očaralo internet

Screenshot: TikTok

VIDEO koji je postao viralan na TikToku prikazuje jednu neodoljivu scenu - malenu srnu koja se mazi sa svojim prijateljem jazavčarom. Video je objavila korisnica pod imenom @waylonthewhitetail, a do sada je prikupio čak 8 milijuna pregleda i više od milijun lajkova.

@waylonthewhitetail Sweetest thing you’ll see all day. #waylonthewhitetail #fyp #deeroftiktok ♬ boy, what are you looking at - jabbar hakeem

U videu možemo vidjeti udomljenu srnu, koju su nazvali Wren, kako leži na podu dok se jazavčar uvija pored nje. Wren je spašena prije manje od dva tjedna, nakon što je njezina majka poginula pod kotačima automobila. Brzo se udomaćila u obitelji koja je trenutno othranjuje, a u drugom videu možemo vidjeti da voli provoditi vrijeme sa psima.

@waylonthewhitetail Just giving Ricky a pedicure lol #fyp #deeroftiktok #wrenthewhitetail #foryoupage @harrisweldingandfriends ♬ original sound - HaN HaN 🖤

"Preslatko", "Srna će biti veća od psa, ali taj pas će se uvijek ponašati kao da je veći, znam to", "Najbolji prijatelji, ljudi bi mogli puno naučiti od njih", samo su neki od komentara ispod videa.