Pripreme za zimu su u tijeku. Zadarski azil treba vašu pomoć

Suzana S.

ZADARSKI azil ima preko 280 pasa za koje se brinu 4 volonterke. One apeliraju na sve ljude dobre volje da im se pridruže u radnoj akciji koja će trajati od 30. 11. do 2. 12. 2018 u azilu.

Kako bi životinje bile na sigurnom i toplom za vrijeme zime potrebno je napraviti generalno čišćenje, popraviti kućice, zakrpati rupe i naravno svi psi s veseljem očekuju da ih netko prošeće i pomazi.

Njihova želja je da se naprave neke osnovne stvari kako bi psi imali ugodan i dostojan smještaj te podnošljivu zimu, a neki od planova su popravak kućica i postavljanje na palete. Kako bi kućice bile što toplije, potrebno ih je i napuniti slamom i dekama, a bokseve nasipati šljunkom.

Volonterke poručuju:

"Ako se bavite stolarijom, limarijom i raznim obrtima – ima posla na pretek. Jako je važno da najavite vas dolazak na broj telefona : 099 86 15 804

Cilj je:
1. Popraviti kućice, postaviti ih na palete, zakrpati, napuniti slamom, dekama( ponesite škare za metal, pa i koju paletu ako imate viška, dekicu)
2. Raskrčiti okolo azila (skupiti glomazni otpad na jednu hrpu)

3. Raskrčiti azil od napuklih, trulih stabala,drače( ponesite motorne pile,škare za rezanje grana, flekserice i benzin) 
4. Napuniti bokseve škaljom ( ponesite lopate, grablje, kariole)
5. Složiti ostatak deka u regale

6. Naravno i šetnja sa psima
Naše njuškice i mi računamo na vas! Vrijeme je da i oni osjete miris Božića."

Radne akcije traju od 10:00-16:00 sati, od petka do nedjelje. Odvojite malo vremena i pomozite psima iz Zadarskog azila da im bude ugodnije.

Zadarski azil smo posjetili ljetos, pogledajte kako je bilo.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.