Prizor koji topi srca: Paralizirana kujica po prvi put pomaknula svoj rep

Screenshot: TikTok

ČETVEROGODIŠNJA Adelaide, kujica talijanskog hrta, na Manhattanu živi sa svojom sestrom Phoebe i vlasnicima, Jess McKay i Ryanom Robinsonom-Hattonom. Početkom ovog mjeseca, kujica je u igri sa sestrom doživjela nezgodu nakon koje je ostala paralizirana, otkrili su njeni vlasnici za Newsweek. 

Kujicu su odmah odveli veterinaru, gdje su saznali da Adelaide ima bolest međukralježničnog diska, zbog čega joj se ukliještio živac i ostala je paralizirana u stražnjem dijelu tijela. Na njihovu sreću, veterinari su rekli da su šanse za oporavak velike nakon par mjeseci fizioterapije. 

Jess McKay je u nedavno objavljenoj snimci, na TikTok profilu @iggyadelaide, uspjela uloviti trenutak kada je Adelaide u snu, po prvi put nakon svoje nesreće, uspjela pomaknuti rep.

@iggyadelaide 🥹🫶 knowing she’s happy in her dreams makes me cry 😭 we love you, Adelaide. You are a fighter 💪 #annpe #ivdd #spinalinjury #dogparalysis #doginjury #annpe #ivdd #injureddogs ♬ original sound - Adelaide the Italian Greyhound

Korisnici TikToka su u komentarima podijelili slične priče koje su snašle njihove pse i rekli su da je pomicanje repa bio prvi znak oporavka. Ostali su poželjeli Adelaide brz oporavak i ostavili ohrabrujuće poruke.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.