Pronađen je pokraj ceste u lošem stanju, sada čeka da ga netko učini članom obitelji

Foto: Facebook

SIMPATIČNI Goroslav traži dom. Ovaj senior nalazi se na skrbi Udruge Sklonište dobrote i čeka da mu netko da priliku kako bi svoje posljednje godine života proveo kao voljeni član obitelji.

"Naš Goroslav, od milja Goro, idealna je mačja dušica i divan četveronožni prijatelj. Već se opako približio desetoj godini života i sada još samo treba svoje ljude. Goro je nađen kraj ceste, u jako lošem stanju. Kad je stigao, nije imao ravnotežu pa su naši veterinari posumnjali na probleme sa srednjim uhom. 

Uputili smo se u Zagreb na detaljnije pretrage, gdje je Goroslavu pronađena cista na mozgu koja pritišće i na taj način stvara probleme u koordinaciji pokreta, ali i na gluhoću. Da, naše je sunce skroz gluho. Nakon terapije i liječenja, intenzivne brige i njege, Goro je stabilan i tek ga ponekad, kad čuje šuškanje vrećice hrane, ravnoteža prevari. 

Uz sve dijagnoze, on se savršeno dobro drži, pravi je borac i velika mazica. Teško mu je u velikom čoporu u kojem je trenutno i puno bi mu pomogla mirnija okolina. Jako je uredan, cijepljen, kastriran, drag i miran. Želi li ga netko usrećiti", stoji u opisu objave na Facebooku.

Svi zainteresirani koji žele dati priliku Goroslavu da svoje seniorske godine živi u sigurnom i voljenom domu, neka se obrate udruzi Sklonište dobrote.

Jel to netko poželio udomiti gledaj srcem seniora? 🤗 Naš Goroslav, od milja Goro, idealna je mačja dušica i divan...

Objavljuje Udruga Sklonište dobrotePetak, 16. veljače 2024.