VIDEO Magarac počeo "pjevati" obitelji koja ga je udomila

Screenshot: TikTok

TEKSAŠKI magarac Monte svojim pjevačkim sposobnostima osvojio je mnogobrojna srca pratitelja na TikToku, a njegovi videi prikupljaju mnoštvo lajkova i komentara. Ovaj 28-godišnji magarac počeo je pjevati svojoj ljudskoj obitelji nakon što su ga udomili, prenosi The Dodo.  

Bio je tih 

Pinky Ruggles udomila je ovog raspjevanog magarca prije dvije godine s teksaškog ranča Miracle, a koji je dom za više od 400 životinja. Ranč je specijaliziran za spašavanje, rehabilitaciju i usvajanje te služi kao utočište rizičnih kopitara. ''Nije bio umiljat tip magarca, držao se po strani te je bio manji i stariji od drugih'', objasnila je Ruggles zašto je duže čekao na udomljenje. 

@montethesingingdonkey #montethesingingdonkey greeted me upon my return home from dog sitting, and then gave me this lovely #emptybowlblues from the porch. 💓 #farmyardopera #stopaskingwhatitisandwatchourpinnedvideos #goodmorningmonte #donkeysoftiktok #donkeytok #texas #mathemeatloaf #weekend #flygear #fyp ♬ original sound - Monte The Singing Donkey

Prvi put kada ga je tek dovela kući bio je tih te nije ispuštao niti glasa. Nakon nekog vremena, kada se opustio, nije prestajao. Ruggles navodi kako je u jednom trenutku čak i počeo glasno zavijati, što ju je dodatno zbunilo. ''Ne znam je li ikada prije radio takvu buku. Nemamo pojma'', izjavila je. 

Pjevanjem do hrane

Kada se u potpunosti udomaćio, počeo je sa svojim, sada već poznatim, pjevanjem. "Shvatio je da je ovo sada zauvijek njegov dom te mu je osobnost došla do punog izražaja'', rekla je Ruggles. Monte koristi pjevanje kako bi od svoje udomiteljice dobio hranu, a naviknuo je i druge životinje na njihovom imanju, dva konja, 18 kokoši i tri psa, da je vrijeme za jelo kada on zapjeva.

@montethesingingdonkey We got a TINY bit of rain, and it woke up the bugs 🤬. If you wanna know what he is wearing, watch the pinned videos or Google it. 🤘 #montethesingingdonkey #emptybowlblues #farmyardopera #farmyarddrama #PrimeDayDreamDeals #farmyarddrama #donkeysoftiktok #donkeytok #fyp #flygear #xyzbca #longearlife #texas #monteforpresident2024 #monte2024 #mathemeatloaf ♬ original sound - Monte The Singing Donkey

Magarca Monte na TikTok profilu, koji vodi njegova udomiteljica, prati preko 340 tisuća ljudi, a videi su mu prikupili osam milijuna lajkova do sada. Osim njega u videima se pojavljuju i druge životinje s kojima Monte dijeli imanje.