Razlog zbog kojeg nitko nije htio udomiti ovu macu rastužio je internet

Screenshot: TikTok

JEDNA žena otkrila je razloge zašto nitko nije želio udomiti njezinu mačku, što je izazvalo pravu obrambenu buru na TikToku. Vlasnica je u videu na TikToku ispričala  da je vidjela mačku koja je bila besplatno postavljena na Preloved, web stranicu za kupnju i prodaju.

Bila je iznenađena što se maca nudi besplatno i bojala se da će je pokupiti pogrešna osoba, zbog čega je odmah iskoristila priliku. Čim ju je upoznala, zaljubila se. Zbog toga se zapitala kako su svi ostali mačići mogli biti udomljeni, ali ne i ova crna mačka.

Nitko je nije htio zbog krzna

Kada je pitala zašto nitko nije htio mačku, rekli su joj da se nikome ne sviđa njeno krzno. "Možete li vjerovati da je nitko nije htio jer su rekli da je ružna i čudnog izgleda zbog svog krzna", upitala je vlasnica svoje pratitelje. Mačka, koja se sada zove Babs, ima žilavo, crno krzno poput čička.

@velcrocatbabs But she is the sweetest baby with unique fur! #rescue #rescuecat #cats ♬ original sound - Babs the Velcro cat

Ljudi su preplavili odjeljak s komentarima svojim pohvalama za Babs. Bili su šokirani kada su saznali da je nitko nije želio prije nego što je došla njena vlasnica. "Ona je preslatka", "Ja sam se zaljubila", "Možda sam slijepa, ali ne vidim ništa loše na njoj", pišu.