Reklamom od 6 milijuna dolara zahvalio veterinarima koji su mu spasili psa

Screenshot: YouTube

NAKON što su njegovom psu dijagnosticirali rak te mu dali još samo mjesec dana života, David MacNeil odlučio je zatražiti drugo mišljenje na Veterinarskom fakultetu u Wisconsinu. Vijest o bolesti njegovog sedam godina starog zlatnog retrivera Scouta shrvala je njegovu obitelj, no odlučili su se boriti do posljednje sekunde te su, na sreću, pronašli prave ljude i pravo mjesto za to.

Veterinari sa Sveučilišta u Wisconsinu odradili su najbolji mogući posao, a Scout je zahvaljujući njima i dalje živ. U znak zahvale David je odlučio platiti reklamu na ovogodišnjem Super Bowlu u vrijednosti od šest milijuna dolara.

Njegova supruga i on htjeli su da priču njihovog psa čuje što više ljudi, a Super Bowl je bio najbolji način za to. Putem te reklame potaknuli su ljude na donacije koje će ljudima s ovog fakulteta pomoći pri istraživanjima vezanima za liječenje raka ne samo kod životinja nego i kod ljudi.

"Mnoga znanja vezana za liječenje raka i drugih teških bolesti kod ljudi otkrivena su upravo kod liječenja životinja. Oduševljeni smo Davidovom idejom i reklamom koja će nam pomoći pri liječenju mnogih drugih životinja koje su u sličnim situacijama kao Scout", rekao je Mark Markel, dekan Veterinarskog fakulteta. U nastavku pogledajte reklamu koja će spasiti mnoge živote. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.