Ruskinja prodaje mačka za 800 tisuća kuna. Tvrdi da ispunjava tri želje

Foto: 123RF

STANOVNICA Novosibirska prodaje svoju mačku koja joj je, prema njezinim riječima, ispunila tri želje, piše Komsomolskaya Pravda.

Elena prodaje svog mačka Vincenta pasmine škotski fold za 10 milijuna rubalja ili 826.717 kuna. Tvrdi da je ljubimac u stanju ispuniti tri želje po osobi. Odlučila je rastati se od njega nakon što je pomogao ostvariti tri želje svakom članu njezine obitelji.

Vlasnica kaže da je slučajno otkrila njegovu neobičnu sposobnost. Željela je kupiti stan, a Vincenta je zamolila da joj ispuni želju.

”Doslovno sam sutradan shvatila da će se sve ostvariti", ispričala je te dodala da je mjesec dana kasnije imala stan. Vincent joj je kasnije pomogao osigurati još jednu nekretninu i automobil.

Elena nudi još jednu opciju. Svi koji žele mogu joj platiti 2000 rubalja ili 165 kuna i doći maziti Vincenta. Kaže da bi im se nakon toga trebala osmjehnuti sreća.

2017. u Blagovješčensku se pojavio oglas za prodaju mačke koja je sposobna izliječiti bilo koju bolest. Vlasnik je za nju tražio 17 milijuna rubalja (1,4 milijuna kuna). Godinu dana kasnije, 2018. godine, stanovnik Kemerova ponudio je za pet milijuna rubalja (413.358 kuna) mačku s ekstrasenzornim sposobnostima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.