Saznajte sve o agresiji pasa na zanimljivom predavanju u Zagrebu

123rf.com

AGRESIJA pasa je nešto s čime se mnogi vlasnici često susreću, no ne prepoznaju je na vrijeme. Zanimljivo predavanje će se održati 4. travnja u 18:30 sati u Savskoj 159 u Zagrebu te je prijava obvezna.

Agresija pasa je stalno aktualna tema, pa ipak nas pojedinačni događaji uvijek iznenade. Tema agresije kod pasa je vrlo složena i zato ovo predavanje predstavlja uvod. Znanstvena istraživanja stalno nam donose vrijedne informacije koje nam daju jasniju sliku kako i zašto psi postanu agresivni.

Posljednjih 20 godina naučili smo više o odnosima među psima, objasnili smo koja je razlika u ponašanju pasa i vukova. U svoj rad sa psima uključili smo znanja o psećoj emocionalnosti i osobnosti, o epigenetici, o važnosti socijalizacije i metodologiji treninga.

To nam daje neke odgovore na pitanje zašto ovaj problem u ponašanju nastaje, kako ga se može spriječiti te kako pristupiti rješavanju problema. Neke od tema predavanje su i vrste agresije kod pasa te kako pristupiti problemu.

Predavanje vodi dr. sc.Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja. Kako se prijaviti i više informacija, možete saznati na e-mail : dr.sc.irena.petak@gmail.com s naznakom za predavanje o agresiji pasa 4. 4. 2019. ili na Facebook stranici Dr.sci.Irene Petak.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom Članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.