Sjećate se žene koja je prišla lavu u ZOO vrtu? Sada tvrdi da je ona lav!

Foto: NBC New York

U RUJNU ove godine 32-godišnja Myah Autry prešla je ogradu u njujorškom ZOO vrtu u Bronxu te je prišla lavu bez razmišljanja o posljedicama. Na sreću, prošla je bez ogrebotine, a danas kaže kako se nije niti sekunde bojala za svoj život. Nakon suđenja zbog krađe u dućanu, Myah Autry reporteru je rekla kako je ona sad lav s kojim se prije dva mjeseca susrela.

"Ja sam sada lav, zar ne primjećuješ? Jesi li ikada čuo za reinkarnaciju? Čitaj, educiraj se, ovo se zove reinkarnacija. Ja sam sada lav!" izjavila je Myah, koja je javnosti postala poznata nakon incidenta u zoološkom vrtu. Dodala je kako nije htjela uznemiriti lava te da se prema njemu nije ponijela s nepoštovanjem.

Na pitanje osjeća li se loše zbog činjenice da bi lav bio uspavan da joj je učinio nažao, rekla je da je ona jednostavno znala da joj on neće ništa jer mu je pokazala da ga poštuje. Privođenje zbog krađe nije htjela komentirati, ali je naglasila da zna da će je zbog svega toga prikazati na vijestima. Glasnogovornik zoološkog vrta u Bronxu izjavio je da će protiv nje biti pokrenuta tužba zbog nepoštovanja pravila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.