"Slijedila sam lavež...": Žena spasila kujicu iz napuštenog busa pa je udomila

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Melissa Geerlof objavila je na svom profilu video u kojem je ispričala kako je spasila pitbulla iz napuštenog vozila: "Na povratku iz teretane čula sam psa kako cvili i laje te sam slijedila lavež koji me doveo do napuštenog autobusa." Opisala je što ju je zateklo kada je došla na mjesto gdje je bio pas: "Unutar vozila bilo je puno smeća, ali i pitbull".

@melissageerlof #dogsoftiktok #SavingLexie #DogRescue ♬ Simply The Best - Billianne

U videu je istaknula kako se cijelo susjedstvo uključilo u akciju spašavanja psa iz napuštenog vozila. "Nabavili smo hranu i vodu za psa te pozvali policiju", ispričala je te dodala kako su ostali sa psom sve do dolaska policije. Naknadno su utvrdili kako se radi o kujici. "Htjela se maziti te nam je davala poljupce. Bila je uplašena te je htjela izaći", opisala je Melissa psa. 

Odlučila ju je udomiti

Policijski službenici su Melissi rekli da će ju morati odvesti u sklonište te će tamo vjerojatno biti eutanazirana jer ne znaju tko su joj vlasnici. Tiktokerica to nije htjela dopustiti te ju je odlučila udomiti: "Upoznajte Lexi, najslađeg, najsretnijeg i najdražeg malog psa."