Snimka ljutitih gusaka koje tjeraju aligatora s terena za golf postala hit

Screenshot: Air.tv

PRI pomisli na aligatora u blizini ljudi i drugih, manjih životinja, odmah nam na pamet padne bijeg. Jer tko bi "normalan" ostao u blizini ovog predatora? Svi mi ponekad poludimo, napravimo stvari koje nam kasnije budu jako čudne. Nekada nam se dogodi da napravimo nešto što se ne bismo usudili napraviti ponovno za nekoliko godina. Sve je to normalno.

No rijetko tko bi išao juriti aligatora s terena za golf. Da, jedan je aligator zalutao na golfski teren i rastjerao je sve ljude koji su bili sudionici PGA nacionalnog natjecanja u golfu. No grupica gusaka nije ni pomišljala na micanje.

One su učinile nešto što je šokiralo sve prisutne, a neki su to morali i snimiti. Na snimci se vidi kako guske jure aligatora koji polako, ali sigurno odlazi s terena. Ludost, hrabrost koja dolazi u skupini ili nešto treće? Nismo sigurni kada su životinje u pitanju. No moramo priznati da je snimka vrlo smiješna i zanimljiva. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.