Snimka s TikToka koja je rasplakala svijet. Stari pas prvi put probao čokoladu

Foto: TikTok

LAURA iz Illinoisa na TikToku je objavila snimku svog starog i bolesnog psa kako prvi put u životu isprobava čokoladu. Ona tvrdi da je njezin pas bio dio obitelji. "Moj muž ga je dobio kad smo tek počeli izlaziti. Bio je tu kad su se moja djeca tek rodila i bio je tu dok su odrastala. Štitio je mene i djecu", objasnila je. No, kako je psu bilo narušeno zdravlje, veterinar je Lauri rekao da se počne opraštati od njega. Bilo joj je teško vidjeti ga u bolovima. 

@lushblends26 Miss my best friend everyday! 😭😭 #dogs #dogsoftiktok #dogsheaven #heaven #bestfriend #fypシ #foryourpage #foryoupage #foryou #foru #foryoupageofficiall #fypシ゚viral #2024 #videoviral #for #video #chocolate #foryoupage❤️❤️ #foryoupagethis #foryoup ♬ You Are The Reason - Alex Porat

"Nijedan pas ne bi trebao ići u raj, a da nije probao čokoladu"

"Veterinar mi je rekao da će mi pas dati znak kada bude spreman za odlazak s ovoga svijeta. Počela sam uočavati znakove", napisala je u opisu snimke. Laura je onda posjela svoju djecu pored psa i svi zajedno su ga hranili komadićima čokolade. Snimka ima skoro 2 milijuna pregleda i više tisuća komentara. “Nijedan pas ne bi trebao ići u raj, a da nije probao čokoladu”, "Ovo me odmah rasplakalo". 

Laura je poslije otkrila da je njezin pas nedugo poslije toga uspavan. "To što sam ga uspavala je najteži i najgori čin koji sam napravila. Još uvijek žalim za tim i osjećam se kao da sam učinila nešto loše", kaže ona. Neki korisnici TikToka su je pokušali utješiti. "Nisi učinila ništa loše. Voljela si ga i pružila si mu nevjerojatan život", pisali su joj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.