Spasio je psa kojeg su trebali uspavati, on mu zahvalio na predivan način

Foto: Schenley Hutson Kirk

MNOGI odbačeni psi okončaju svoje živote na veterinarskom stolu. Nažalost, u mnogim dijelovima svijeta eutanazija pasa je dozvoljena. Često se ona izvodi i u zemljama u kojima je zabranjena, daleko od očiju javnosti. To je tužna realnost od koje ljudi često okreću glavu. Bigl iz naše priče trebao je doživjeti takvu smrt, no jedan bračni par našao ga je i spasio na vrijeme.

Joe i Schenley Hutson-Kirk osnivači su neprofitne organizacije i azila u koji primaju sve odbačene pse kojima se trude pronaći dom. Ako se dogodi da neki pas jednostavno ne može naći osobu koja će ga voljeti i udomiti, on ostaje kod njih do kraja života. Uz sve ovo, njihova misija je spašavati pse iz skloništa u kojima je dozvoljeno uspavljivanje.

Ovaj bigl imao je sreće jer su ga pronašli na vrijeme. Kada ga je Joe pustio u svoj auto, sve mu je bilo jasno. Znao je da je spašen i osjetio je sigurnost koju dugo nije imao. Odlučio je svom spasitelju zahvaliti na predivan način. Zagrlio ga je, a Joe je to sve fotografirao. Fotka je postala viralna u vrlo kratkom roku, a kada je vidite, bit će vam jasno zašto! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.