Što su ove dvije preslatke alpake radile ispred sudnice u kojoj je bio Johnny Depp?

Screenshot: YouTube

ISPRED sudnice u kojoj se odvija sudski proces između Johnnyja Deppa i Amber Heard pojavile su se dvije neobične životinje. Riječ je o dvije alpake, Dolce i Inti, koje je pred sudnicu dovela Andrea Diaz, Deppova obožavateljica iz Perua. Njen je motiv bio ovim slatkim životinjama razvedriti glumca koji, kako kaže Diaz, "trenutno prolazi kroz teško razdoblje".

U razgovoru za Law&Crime Network mlada Deppova obožavateljica je rekla da je ovdje zbog "pravde za Johnnyja". Rekla je i da glumac još nije vidio životinje, ali da se nada da hoće. Na pitanje zašto podržava Johnnyja Deppa, Andrea Diaz je odgovorila: "On je super tip, zbog djece je odlazio u bolnice i glumio Jacka Sparrowa. On je dobar čovjek, a ovo što mu se događa nije pošteno." Napomenula je da o Amber Heard ne misli ništa posebno loše, ali da joj ne vjeruje.

Lad Bible napominje kako su alpake bile spomenute i na suđenju, kada je J. Benjamin Rottenborn, odvjetnik Amber Heard, pitao glumca: "Zapravo, gospodine Depp, kad bi vam Disney ponudio 300 milijuna dolara i milijun alpaka, ništa na ovom svijetu vas ne bi ponukalo da opet s Disneyjem radite na filmu Pirati s Kariba? Točno?" Depp je odgovorio: "To je točno, gospodine Rottenborn."

Inače, Washington Post piše kako je Andrea Diaz za vrijeme pandemije pokrenula posao u  sklopu kojeg su djeca dolazila vidjeti alpake kako bi ih to oraspoložilo i podiglo im duh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.