Udomljavanje

Tedi čeka više od godinu dana da ga netko primijeti i pruži mu topli dom

Azil Dumovec

U JEDNOM malom boksu već više od godinu dana živi dragi, trogodišnji, dobroćudni pas po imenu Tedi. Kada je stigao u azil bio je dosta plah i zbog toga je ponekad bio čak i nervozan i nesiguran u kontaktu s ljudima, a društvo drugih pasa mu nikako nije odgovaralo.  

Sada je to vrijeme daleko iza svih. Tedi je vrlo poslušan, živahan, znatiželjan pas smirenog temperamenta, ali dosta izraženog istraživačkog instinkta.  

Život pasa u skloništu, pa tako i Tedijev, nije nimalo lak. Kratki trenuci koje provodi u šetnji nažalost nisu dovoljni i prekratko traju. Uz svoje volontere s kojima jako voli provoditi vrijeme, danas Tedi voli i kada mu društvo prave i njegovi pseći frendovi i frendice.

Zbog dobre naravi i izrazite sklonosti ljudskom društvu Tedi bi bio savršen ljubimac i član obitelji. Jedino s kim se možda ne bi složio su mace (kada ih ugleda doslovno "poleti").  

Ako želite i imate mogućnosti, udomite ovog preslatkog psa u tipu goniča. Tedi će vam sigurno već prvog dana pokazati koliko je sretan i zahvalan što ste izabrali baš njega i odlučili mu pružiti novu šansu za ljepši i bolji život.

Tedi je cijepljen, čipiran i kastriran, a sve informacije za njega možete dobiti na kontakt broj : 01 2008 354 ili na e-mail: info@dumovec.hr

Podijelite njegovu priču i pomozite mu da zimu dočeka na toplom i sigurnom, sa svojom obitelji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.