Tužan pogled psa nakon što su ga potencijalni udomitelji napustili slama srca

Screnshot: TikTok

POGLED tužnog psa nakon što su ga potencijalni udomitelji napustili slama srca. Pas Zare u skloništu je oko šest mjeseci. Ima četiri godine i pretpostavka je da je mješanac labradora. Stigao je iz drugog skloništa, a njegova povijest nije poznata.

Djelatnici skloništa u kojem se Zare trenutno nalazi na TikTok su objavili snimku tužnog pogleda psa nakon što su potencijalni udomitelji odustali od ideje da mu pruže dom. Video je brzo postao viran.

@livcohumane Zare just wants a family of his own 🥺 #adoptme #shelterdog #illinois #lchs #livingstoncountyhumanesociety #shelterdogsrock #shelterlife ♬ sonido original - taylor’s version

Zare je divan pas koji uživa u zagrljajima i davanju poljubaca. Njegov idealan vlasnik bio bi netko tko bi ga izvodio u šetnje i mazio se kada Zare poželi malo nježnosti.

Svake godine 6.3 milijuna kućnih ljubimaca završava u američkim skloništima za životinje, što je prosječno 17.260 pasa i mačaka dnevno, prema Američkom društvu za sprječavanje okrutnosti prema životinjama. Društvo Macomba u Michiganu navodi da su najčešći razlozi za napuštanje pasa starost, alergije, problemi u ponašanju, čišćenje, troškovi, selidba, novi ljubimci i linjanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.