Upoznajte psećeg Salvadora Dalíja. Najslađi štenac s posebnim brkovima

Hearts & Bones Rescue

SVI se možemo složiti oko jedne stvari, svi su psići simpatični i posebni na svoj način. Neki imaju predivne velike oči, drugi imaju šarmantne trbuščiće i mekanu dlaku, a tu su i oni koji nam osvajaju srce svojom nespretnošću i blesavošću.

No postoje oni koji se ističu u gomili, s neobičnom bojom koja odmah upada u oči. Postoje štenci koji izgledaju poput pande, a zatim postoje štenci koji imaju impresivna obilježja po njušci.  

Upoznajte Salvador Dolly, štene iz skloništa iz Dallasa koju krase dramatični brkovi koji se protežu s jedne strane na drugu usnu. Dio je legla od 11 godina i trenutno živi u udomiteljstvu u New Yorku.

Iz organizacije Heart&Bones, koja se brine za ovu obitelj, rekli su kako je sezona štenaca u Dallasu. Uzeli su ih u sklonište koje je treće po redu za zbrinjavanje životinja, no za štence nije nikako dobro da budu s toliko velikom količinom pasa i smjestili su kuju i 11 štenaca kod privremenih udomitelja.

Trenutno imaju pet tjedana i krajem kolovoza ih namjeravaju razdvojiti jer se jednoj osobi teško brinuti za toliko pasa odjednom. Svi štenci su posebni, no malena s brkovima je osvojila sva srca u skloništu i po društvenim mrežama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.