Usamljena mačka dobila je mačića, pogledajte kako je reagirala

Screenshot: TikTok

MAČKA Almond ovaj je tjedan postala viralna na TikToku zbog svoje reakcije na mlađeg brata.

Jedanaestogodišnja Almond osjećala se tako usamljeno da je počela spavati cijele dane i nije se zabavljala uz interaktivne igračke koje su joj poklanjali njezini vlasnici. Vlasnici su ubrzo shvatili da pod hitno trebaju nabaviti društvo svojoj ljubimici kako se situacija ne bi pogoršala.

U skloništu su našli mačića starog godinu dana, kojem su nadjenuli ime Cashew. Almond i Cashew u početku se nisu dobro slagali i trebalo im je vremena da prestanu siktati jedno na drugo, no sada su najbolji prijatelji. Na snimci vidimo kako se Almond i Cashew vole igrati skupa i maziti. Vlasnici su nabavku nove mačke nazvali "najboljom odlukom koju su ikada donijeli".

@almondandcashie this is your sign to get your cat a kitty ❤️ #catsoftiktok #catstory #catlover #catsiblings #sheltercat #cat #orangecatbehavior #fyp ♬ To build a home - 𝙇𝙭𝙪𝙞𝙨𝙨𝙤𝙪𝙣𝙙𝙯 🫶🏻

"Almond je vjerojatno dobila još nekoliko godina života", "Zašto se osjećam emocionalno oko ovoga?", "Preslatka priča", "Ovo je neprocjenjivo", "Svi trebamo društvo", samo su neki od komentara ispod objave koju je pregledalo 2,5 milijuna ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.