Veterinar postao internet senzacija zbog svojih jednostavnih i korisnih savjeta

Foto: Instagram

VLASNICI kućnih ljubimaca svakodnevno griješe. Ali to ne znači da su oni loši vlasnici. Sve dok se neprestano educiraju, trudeći se da se bolje brinu o svojim ljubimcima, to je dobro.

Međutim, probavljanje ogromnih količina informacija o temama poput zdravlja i prehrane može biti nezgodno. Srećom, dr. Hunter Finn spreman je pomoći. Veterinar iz Teksasa redovito objavljuje korisne savjete na TikToku gdje rješava neke od najčešćih problema.

@dr.hunterfinn

##veterinarian ##petsoftiktok ##veterinarylife ##vetsoftiktok

♬ original sound - Koolasoneil

Doktor Finn počeo je razmišljati o tome da postane veterinar još dok je bio jako mlad. Na kraju je svoj san pretvorio u stvarnost kada je diplomirao na jednom od najboljih državnih veterinarskih programa na Državnom sveučilištu Louisiana.

Njegovo putovanje, međutim, nije bilo tako jednostavno kako izgleda. Tijekom veterinarske škole dr. Finnu dijagnosticiran je maligni melanom. Morao je na operaciju uklanjanja raka na leđima, kao i nekoliko limfnih čvorova kako bi bio siguran da se nije proširio. Tada je dr. Finn surađivao s nutricionistom kako bi vratio svoje tjelesno zdravlje i završio školu. Sada vježba u Arlingtonu i savršen je primjer mladog medicinskog stručnjaka koji koristi društvene mreže za svoju i korist drugih.

@dr.hunterfinn

##veterinarian ##petsoftiktok ##veterinarylife

♬ original sound - NELLE 💿👑

Koliko god bili korisni njegovi savjeti, dr. Finn kaže da je važno razgovarati s veterinarom svog ljubimca. Čak i o hrani.

"Doista vjerujem da ne postoji niti jedna dijeta koja odgovara potrebama svake životinje i zato biste trebali razgovarati sa svojim veterinarom o tome koja će prehrana vašem ljubimcu najbolje omogućiti ne samo da preživi ​​već i napreduje", objasnio je.

@dr.hunterfinn

##veterinarian ##petsoftiktok ##nutrition ##vettech ##veterinarylife

♬ post malone and weezer made by oneboredjeu - Johnathon "Nightmare" Miranda

Finn je rekao da je pomaganje vlasnicima kućnih ljubimaca najdragocjenija stvar koju može dobiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.