VIDEO Četiri način na koja vas ljubimci liše privatnog prostora

Screenshot: YouTube

NAŠI nas ljubimci nekada znaju potpuno izludjeti. To se događa jako rijetko, no u trenucima u kojima trebamo i želimo mir, oni odluče da to neće biti tako. Ovi preslatki čupavci iz videa čine upravo to - ne dopuštaju svojim vlasnicima da budu na miru. Donosimo vam četiri načina na koja ljubimci obožavaju remetiti red i mir svojih vlasnika. 

 
1. Kada vlasnicima treba mir kako bi dovršili projekt na poslu ili fakultetu - mace i psi će se uvijek motati oko vlasnika baš kada im je potreban mir kako bi završili neki posao. Čim vide svoje vlasnike u blizini laptopa ili knjige, eto i njih. 
 
2. Za vrijeme objeda - ljubimci obožavaju remetiti svoje vlasnike za vrijeme doručka, ručka ili večere. Njima je to omiljena aktivnost. Osim što im je to vrlo zabavno, nerijetko svojim milim očima uspiju "užicati" nešto hrane i u tom trenutku ne postoji nitko sretniji od njih. 
 
3. Za vrijeme kupanja ili obavljanja nužde - sigurno vam se dogodilo da ste otišli obaviti nužda, a da je vaš ljubimac zahtijevao da pustite i njega. Neki čak obožavaju stajati kraj kade dok god se ne okupate jer nema smisla da vas čekaju u nekom drugom dijelu kuće. 
 
4. Za vrijeme odmaranja ili spavanja - ljubimci obožavaju ležati kraj svojih vlasnika. Bez obzira na to o kojoj vrsti odmora se radi, ono ne može proći bez vašeg omiljenog čupavca. On će omesti i večernje spavanje, poslijepodnevni odmor ili kratko drijemanje. Čak i ako imate velik krevet, vaš će se ljubimac ipak nasloniti na vas. 
 
Iako nas to sve nekada malo omete, ne možemo im zamjeriti jer to su ipak naši najbolji prijatelji koji su tu kada nitko drugi nije. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.