Video curice koja i dalje svaki dan priprema doručak zečiću koji je uginuo slama srca

Screenshot: TikTok

MALA djevojčica koja još uvijek priprema doručak za svog ljubimca koji je uginuo rastužila je ljude diljem svijeta. Tradicija je započela prije otprilike dva ili tri mjeseca, izjavila je za Newsweek Frankie Seamark, djetetova mama.

Seamark bi uvijek ujutro hranila njihovu zečicu, Mavis, uz Ottilie koja ju je pozorno promatrala, ali je na kraju preraslo u to da je Ottilie sama pripremala doručak zecu. "To je prvo što bi učinila čim se probudi", otkrila je mama.

@henryshousegrooming Connor would always let Mavis out before work in the mornings so by the time me and Ottie came downstairs she was always at the backdoor waiting. We would have to feed her first otherwise she would just scratch at the door 🥹 #fyp #rabbitloss #toddlersoftiktok ♬ Emotional - Bang Nono

U viralnom videu na TikToku vidi se kako Ottilie i dalje obavlja svoju uobičajenu rutinu. Ujutro ode pravo do ormarića punog zdjelica, izabere jednu i napuni je hranom za svoga zeca.

Čeka, ali zeca nema...

Ottilie zatim odlazi do stražnjih vrata gdje Mavis obično jede i čeka, ali nema zeca. Seamark je imala Mavis četiri godine. Njihov voljeni kućni ljubimac je uginuo prije mjesec dana.

Srceparajuća snimka prikupila je tri milijuna pregleda. Gubitak kućnog ljubimca dovoljno je težak, ali vidjeti malo dijete kako to mora prolaziti bilo je previše tužno za gledatelje.

@henryshousegrooming She’s no longer at the back door waiting 😭💔 #fyp #rabbitloss #toddlersoftiktok ♬ original sound - speedupssongsx

Nažalost, Ottilien um još nije obradio odsutnost zeca. "Ona je još uvijek premlada da razumije, na sreću, pa se čini da je ok", opisala je Seamark. "Samo je zbunjena gdje je ujutro."