VIDEO Nitko ga nije htio jer je ružan, a ova mu je žena spasila život

Screenshot: YouTube

OVAJ je pas rođen s deformitetom. Ova ga je žena sasvim slučajno ugledala na Facebook objavi nekih prijatelja. Kada ih je upitala što je s tim psom, rekli su joj kako mu pokušavaju naći mjesto u azilu ili bar privremeni dom. Nitko ga nije htio zbog njegovog izgleda. Uzgajivač ga je odbacio još dok je bio štene jer je znao da ga neće moći prodati.

No uvijek se nađe netko tko vidi ljepotu u onima u kojima drugi vide samo ružne stvari. Ova je žena odlučila udomiti ga i svijetu je poručila da je njezin pas najljepši na svijetu. Jednom prilikom dijete na ulici upitalo ju je zašto je njezin pas toliko ružan, a ona mu je odgovorila da je on zapravo previše lijep pa izgleda tako.

Ona to doista i misli, a jedna je od rijetkih koja ne gleda ono izvana, već ono iznutra. No priča njezinog ljubimca bila je teža nego što se čini. Zadnji "dom" u kojem je bio donio mu je previše loših stvari.

Ljudi u čijem je dvorištu živio nisu se brinuli o njemu i rijetko su ga hranili. Bio je toliko mršav i pothranjen da su liječnici mislili da neće preživjeti. Uz sve to, jadničak je imao i srčane crve, a veterinari su bili uvjereni kako će ga lijekovi koje mora primiti ubiti. No ovaj se borac uspio izvući i sada je najsretniji pas na svijetu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.