VIDEO Ovaj maleni magarac uvjeren je da je pas

Screenshot: Facebook

OVAJ maleni magarac obožava nositi jastuke po kući, ali obožava i češkanje po leđima. U većini situacija se uopće ne ponaša kao magarac, nego više kao pas. On maše repom kao pas, poliže sve tanjure u perilici posuđa prije pranja, pije vodu iz školjke i hvata i donosi lopticu.

Ovaj slatkiš je zapravo zbunjen jer ne zna je li magarac ili pas. Njegovo ime je Tiny Tim i život mu nije uvijek bio ovako lijep. Žena koja ga je pronašla u štali je prvo mislila da se radi o zecu jer je bio jako malen.

Kada se rodio trebao je imati oko 25 kilograma, no on je imao manje od 4,5 kg. Nakon što ga je pregledao veterinar, zaključili su da mu jetra ne radi kako treba i nisu bili sigurni hoće li uopće preživjeti.

Ona je odlučila da će najviše šanse za preživljavanje imati ako bude na toplom u kući, njegujući ga i hraneći na bočicu. Na početku je to bilo dosta zahtjevno, hranili su ga svakih 20 minuta na špricu prvih tjedan dana.

Nakon toga se razmak između hranjenja produžio na 40 minuta, pa čak i na sat vremena. Sav trud koji je uložila u njega se isplatio, jer je maleni dobro napredovao i postajao snažniji.

Kada je shvatila da će ostati unutra, ova divna žena ga je počela trenirati isto kao i svoje pse. Tiny Tim je vrlo brzo naučio sva pravila lijepog ponašanja i uz to i neke trikove. On je u ovoj divnoj obitelji već više od 8 mjeseci i dobiva puno ljubavi i pažnje.

Jako se voli igrati s jastucima, a posebno ih voli uzeti i baciti u bazen. Za sada mu je rekord 22 jastuka u bazenu u jednom danu. Tiny Tim je pravi šećer i majstor zabave.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.