VIDEO Ovi psi su stvarno posebni, a saznajte i zašto

Screenshot: YouTube

MOŽDA će netko pomisliti da imamo posebne sklonosti prema ovoj pasmini, no istina je da mi volimo sve pse, ali polarci zaista pripadaju u jednu posebnu skupinu pasa kojoj je teško odoljeti.

Ovi psi dobro znaju kako iskoristiti svoje ljude i lako postanu razmaženi. Ponekad se ponašaju kao prave dive, tvrdoglavi, zaigrani i ne znaju prihvatiti ne kao odgovor. Isto tako haskiji ne vole kad im se previše naređuje i jasno i glasno to pokazuju.

Ovi psi su poznati svuda u svijetu po tome koliko vole pričati i proizvoditi razne zvukove i svjesni su da se svojim pričanjem mogu izvući iz svih nepodopština koje naprave. Oni će se posvađati s vama, oni će pjevati uz vas, oni će vas zabavljati, ali će vam i pokazati da im nešto ne odgovora na više načina.

Ovi predivni i posebni psi su i prilično zahtjevni, prepuni energije i vrlo inteligentni i snalažljivi. Ako vam se sviđaju zbog izgleda i pričanja, sjetite se da to nisu jedine karakteristike ovih pasa.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.