VIDEO Posjetili smo njuške iz udruge Šapa u srcu. Pronađite novog prijatelja

Helping Animals

UDRUGA Šapa u srcu se nalazi u Skradniku pokraj Ogulina i čini je predsjednica Anica koja je od svoje kuće napravila malo sklonište. Trenutno na skrbi ima preko 50 pasa i mačaka koji dolaze iz cijele Hrvatske.

Posljednje je primila štence koji su pronađeni pokraj West Gatea blizu Zagreba. Uz bolesnog muža i malo dijete ima pomoć djevojke Klare koja kod sebe ima osam pasa.

Njen dan počinje i završava brigom za životinje koje nitko ne želi. Volonteri projekta Helping Animals su prije mjesec dana organizirali akciju prikupljanja donacija za Anicu i njene štićenike pod nazivom Pokloni ljubav.

Akciji su se priključile mnoge privatne osobe, ali i Udruga Merida iz Zagreba te Udruga S-pas by Gloria Malin iz Zaprešića te Veterinarski fakultet koji je donirao prijevoz i ampule protiv vanjskih i unutarnjih nametnika.

Glavni moto projekta Helping Animals je Zajedno smo jači, što su dokazali i ovaj put. Sakupilo se preko 500 kilograma suhe hrane, konzervi, deka, vodilica i ogrlica, igračaka, poslastica te posudica za hranu i vodu.

Ovo je druga uspješna akcija prikupljanja donacija ovog mladog projekta i vjerujemo da će njuške iz Skradnika barem neko vrijeme imati pune trbuščiće.

Svatko može pomoći i svaka pomoć je dobrodošla, a Anica sama kaže: "Najsretnija sam kada znam da sam pronašla dobar dom svojim životinjama koje su ljudi bez srca odbacili."

Pogledajte album sa psima, tko zna, možda pronađete novog najboljeg prijatelja...

Ako želite pomoći hranu i donacije možete slati na adresu: Udruga Šapa u srcu, Skradnik 16, 47300 Ogulin
IBAN: HR6724020061100675185
International bank number: 7300697653
Swift code: (BIC Code) ESBCHR22

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.