Vlasnica ispustila hranu pred 8 haskija, njihova reakcija oduševila ljude

Screenshot: TikTok

VIDEO u kojem je vlasnica ispustila komad hrane ispred osam sibirskih haskija postao je viralan ovog tjedna, s više od pet milijuna pregleda.

Korisnica TikToka eight_fluffytails dijeli svoj život s osam sibirskih haskija, objavljujući snimke njihovih ludorija i svakodnevnog života. Ali psići su ovaj tjedan zadivili internet videom u kojem su svi sjedili savršeno mirno unatoč tome što im je vlasnica ispustila hranu na pod.

@eight_fluffytails Replying to @riaa_tortilla ♬ original sound - Eight Fluffy Tails

U isječku od 35 sekundi vlasnica pasa pokazuje kako je njezinih osam štenaca savršeno istrenirano da ne diraju hranu dok ona ispušta špagete na pod. Video je bio odgovor na komentar koji je glasio: "Zamislite da ispustite komad hrane na taj pod?" na što je tiktokerica odgovorila videom i rekla: "Vrlo je jednostavno."

"To je suludo", rekao je jedan komentator, dok je drugi napisao: "Naučiti svoje pse 'čekati' bilo je najbolje što sam ikada učinio." Drugi su bili zadivljeni treningom. Jedan komentar glasi: "Moj haski bi to pojeo prije nego što bi dotaknulo pod." Drugi komentator je napisao: "O tome govorim! Sjajna kontrola impulsa!"