Vlasnik ostavio mačku samu kod kuće, nije bio spreman na ovaj prizor

Screenshot: Reddit/u/Rearrangioing

SNIMKE koje prikazuju reakcije kućnih ljubimaca na odlazak njihovih vlasnika često su veliki hit na društvenim mrežama, a nedavna objava korisnika Reddita u/Rearrangioing nije iznimka. Iako su ljubimci na ovim snimkama obično tužni i jedva čekaju da im se vrate vlasnici, u/Rearrangioing imao je drugačije iskustvo sa svojom mačkom Penny.

Korisnik je u intervjuu za Newsweek otkrio da je Penny udomio početkom mjeseca, a prvi tjedan proveo je u njezinom društvu i nije ju napuštao. No, ubrzo je došlo vrijeme za povratak u ured, zbog čega se osjećao zabrinuto jer je mislio da će Penny biti usamljena dok je sama kod kuće.

Nakon što je prošli ponedjeljak otišao na posao, nije bio spreman na prizor koji ga je dočekao kada je upalio sigurnosnu kameru. Naime, Penny je iskoristila činjenicu da je sama kod kuće i počela je trčati od jednog kraja sobe do drugog.

Left my new cat alone for first time this morning and she is not missing me!
byu/Rearrangioing incats

Objava je skupila više od šest tisuća 'upvoteova' na Redditu i mnoge komentare.

"Zbog ovakvih stvari bojim se instalirati sigurnosnu kameru. Ne želim gledati svoje mačke kako se zabavljaju bez mene", napisao je jedan korisnik.

"Ovo sam ja kada sam sam kod kuće", dodao je drugi.

"Ovo je tako smiješno. Ne mogu prestati gledati", napisao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.