Vrhunski stručnjaci i dobra zabava: Konferencija o psima stiže na jezero Rakitje

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

NAKON izuzetno uspješnih konferencija održanih 2018. i 2019. godine ponovno se vraća konferencija o psima, ovoga puta veća, ljepša i bogatija. Treći Real Dog Conference održat će se 9. i 10. rujna na jezeru Rakitje (Zagrebačka bb) u Svetoj Nedelji u organizaciji Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo i pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i Grada Svete Nedelje.

Riječ je o jedinoj konferenciji u regiji čiji su glavni ciljevi dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva, o čemu će se moći više naučiti i čuti od stručnjaka, a ovogodišnji naglasak je na drugoj strani lajne, odnosno čovjekovom utjecaju na njegove najbolje prijatelje. Shvaćanje pasa kao vrste prvi je korak za uspješan suživot čovjeka i psa te, na koncu, trajno smanjenje broja napuštenih pasa.

Najveća novost je promjena lokacije

RDC već treću godinu opravdava sva očekivanja i posjetiteljima nudi aktualne teme i relevantan program te predstavlja poznate stručnjake čiji rad neizbježno utječe na živote pasa i ljudi. Ni ova godina nije iznimka, a najveća novost je promjena lokacije, koja pruža ležerniju atmosferu i ugodnija druženja u pauzama, s pogledom na idilično jezero savršeno za sve ljubitelje pasa.

I ove godine dio predavača dolazi iz susjednih zemalja, Srbije i Slovenije, a domaće snage, između ostalih, predstavljaju dr.med.vet Deana Basar, prof.dr.sc. Tatjana Živičnjak, dr.med.vet. Mislav Kučenjak i mnogi drugi. Detaljnije o programu možete doznati na poveznici.

Zbog višesatnog trajanja konferencije za sve sudionike osigurani su hrana i piće u pauzama, kao i ručak kako bi u što ugodnijoj atmosferi mogli neslužbeno popričati i izmijeniti iskustva s organizatorima i gostima konferencije. Prijaviti se možete na: udruga.indigo@gmail.com, a kotizacija iznosi 50 eura i uplaćuje se na IBAN udruge: HR1123600001102382959.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.