"Vrlo dramatično": Pogledajte reakciju štenca koji je posjetio veterinara

Screenshot: TikTok

Redoviti pregledi kod veterinara ključni su za dobro zdravlje pasa, a neki traju i manje od nekoliko minuta. No za neke je pse i to previše. Vlasnica rotvajlera Jill Spuria na TikToku je podijelila video dramatične reakcije svog ljubimca dok je bio kod veterinara.

Snimka prikazuje štene rotvajlera u naručju veterinara koji mu štrcaljkom pokušava dati tekućinu za koju se čini da je sredstvo protiv glista.

Vrhunac videa je preuveličana reakcija malog rotvajlera s otvorenim ustima koji izražava šok. Vlasnica se u naslovu objave našalila: "Vrlo dramatično."

@gatorbaitjill A very dramatic little chonk #foryou #foryourpage #xyzbca #dogsoftiktok #fyp #rottweiler ♬ original sound - Jimothy

Objava je skupila preko 32 milijuna pregleda i više od 3.8 milijuna lajkova. Gledatelji su bili oduševljeni, a mnogi su podijelili kako i oni žele rotvajlera.

Jedna korisnica napisala je: "Sviđa mi se kako su štenci rotvajlera debeli i zdepasti." Jedan vlasnik psa podijelio je vlastito iskustvo: "Moji stariji psi jednostavno mrze lijekove. Također, nikad ne žele otvoriti usta."