Vukopas Loki obožava odlaske na avanture u prirodi sa svojim vlasnikom

Foto: Instagram @loki_the_wolfdog

DOK većina vlasnika pasa svoje ljubimce drže u kućama, stanovima i dvorištima, Kelly Lund smatra da to nije dovoljno. On je mišljenja da bi svakom psu trebalo s vremena na vrijeme priuštiti avanturu u prirodi. Kelly i njegov vukopas Loki često odlaze na takva putovanja, a zajedno su već obišli mnoge planine, kanjone, šume i vodopade te puno puta prenoćili u kampu.

"Mislim da psi ne postoje za to da svoj život provedu u nečijoj kući ili dvorištu. Mrzim to vidjeti. Nadam se da ću uspjeti ispirirati ljude da izađu van u prirodu sa svojim ljubimcima i dožive mnoge lijepe trenutke koje će dugo pamtiti.", rekao je Lund.

Lijepi vukopas Loki u takvim avanturama uživa još od 2012. godine kada je došao na ovaj svijet. Postao je poznat na internetu, a njegov vlasnik ga je učinio slavnim na njihovom zajedničkom Instagram profilu. Tamo bilježi sve njihove izlete i svojim sljedbenicima pokazuje koliko životinje vole svoje vrijeme provoditi u prirodi. Mali dio toga možete vidjeti i u ovom videu i na fotografijama koje je Kelly stavio na internet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.