Zagrebački vatrogasci podijelili snimku psa koji ih obožava, ljudi oduševljeni

Screenshot: Facebook

Kad je riječ o sirenama, psi se dijele u dvije skupine - na one koji se više ili manje boje sirene i na one koji beskrajno uživaju u tom zvuku. Nitko ne zna zašto, no oni se uzbude, trče vidjeti odakle taj zvuk dolazi ili se, ponekad, pridruže buci, a neki od njih čak i zvuče slično kao i sirena.

Jedan pas iz te druge skupine postao je prava mala zvijezda nakon što su zagrebački vatrogasci objavili snimku na društvenim mrežama. "Tonka, reci cvč...ovaj auuuuuuuu...", napisali su u opisu snimke, koja je u kratkom roku pregledana više od 65 tisuća puta.

Tonka, reci cvč...ovaj auuuuuuuu... 🚒❤️🐕

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Thursday, July 27, 2023

Kujica je, naime, vješto oponašala zvukove njihovih sirena. Kad ju vlasnica kroz smijeh pita je li u prošlom životu bila vatrogasac, ova je samo pogleda i nastavi vokalno podržavati pripadnike ove hitne službe.

Mnoge je snimka oduševila, a bilo je i onih koji su otkrili kako i njihovi psi vole ovu vrstu zvukova te da u njima uživaju na jednak način. Ima i onih koji vole i neke druge vrste bučnih aktivnosti. "To i moj pas radi, malo žešće - moj voli i svadbe", napisala je jedna gospođa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.