Zlatna retriverica prvi put dobila vlastito dvorište, njena reakcija je sve

Screenshot: TikTok

VLASNICA zlatne retriverice Mike se sa svojim partnerom odselila u svoju prvu kuću, nakon što su godinama živjeli u stanu. Njena zlatna retriverica nije znala gdje se sele pa je vlasnica odlučila snimiti njenu prvu reakciju na novi dom. 

Na videu koji je podijeljen na TikTok profilu @goldenpup.mika možemo vidjeti kako Mika njuška novu kuću, sve dok ne dođe do vrata koja vode u veliko stražnje dvorište. Čim je njena vlasnica otvorila vrata, Mika je uzbuđeno istrčala van. Njena vlasnica je u opisu videa otkrila da je Miki ovo prvi put da ima vlastito dvorište jer je odrastala u stanu. Mika nije mogla doći sebi od uzbuđenja i 20 minuta je trčala i skakala po dvorištu. 

@goldenpup.mika Pov: Apartment raised dog finally getting the yard of their dreams🥹 We moved to our very first house a couple days ago. Mika had no idea what was waiting for her until the moment she saw the big grassy backyard right in front of her eyes🥹 she couldn’t believe this entire thing was hers! She was bouncing and running for a whole 20 minutes. She became the happiest dog🥹 and that was the moment we knew we made the best decision💜 #happydog #citydog #cutestgoldens #dogsarethebest #doglover ♬ A Thousand Years - Christina Perri

 Korisnici TikToka su u komentarima pisali da je Mika preslatka i da im je video uljepšao dan. “Tako sam sretna zbog vas”, “Zaslužila je veliko dvorište”, “Čestitke na novoj kući”, neki su od komentara korisnika društvene mreže. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.