Zlatni retriver upoznao mačića, dirljiva snimka rastopila je mnoge

Screenshot: TikTok

ZLATNOM retriveru Lincolnu trebalo je nekoliko sekundi da se zaljubi u mačića, kojeg su njegovi vlasnici odlučili udomiti. Iako su Kate Sherwood i njezin partner isprva strahovali kako će pas reagirati na mačku, pokazalo se da uopće nisu trebali brinuti.

Lincoln je već u automobilu želio prići što bliže mačiću pa je znatiželjno gurao glavu sa stražnjeg sjedala prema prednjem, gdje je sjedila Kate s novim članom obitelji u krilu.

Čim su stigli doma, Lincoln je krenuo u potragu za mačićem. Silno ga je htio onjušiti, a kada su mu njegovi ljudi to dopustili, shvatio je da je dobio najboljeg prijatelja.

"Lincoln je bio toliko znatiželjan i nježan s njim od početka pa je Charlie za par dana shvatio da nije u opasnosti. Tada su se počeli igrati i maziti skupa", rekla je Sherwood za Newsweek, a dirljivu snimku objavila je na TikToku. Mnogi su zaključili da su ovaj pas i mačka poput braće. 

@lincolnandcharlie My favorite love story #dogandcatbestfriends #dogandcatstory #goldenretriever #kittenanddog #fyp #fypdogs #fypkittens ♬ You're My Best Friend - Pub Dog