Kidman se prisjetila snimanja s Cruiseom: Stanley Kubrick nam je sabotirao brak

Screenshot: Youtube

Nicole Kidman se prisjetila snimanja filma Oči širom zatvorene iz 1999. godine. 

Na tom je filmu radila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. U intervjuu za Los Angeles Times otkrila je smatra li da je redatelj Stanley Kubrick inspiraciju za likove Billa i Alice pronašao u braku nje i Toma te je li sabotirao njihov brak zbog veze njegovih likova.

"Pretpostavljam da je sabotirao. Pitao je jako puno pitanja. Ali, imao je snažan osjećaj za priču koju je pričao. Sjećam se da je rekao: 'Trokuti su teški. Morate biti pažljivi kad je u pitanju ljubavni trokut.' Jer se jedna osoba mogla osjećati napadnutom od strane drugih. Ali, on je bio svjestan toga i znao je kako upravljati nama", ispričala je 57-godišnja glumica.

 

Otkrila je i da su ona i Tom tijekom snimanja filma živjeli u kamp-prikolici iako je njihov dom bio udaljen 10 minuta od seta. "Tom i ja smo dijelili prikolicu jer nam je Stanley rekao: ‘Ne možete dobiti svatko svoju. Ne možemo si to priuštiti'", rekla je Kidman.

Snimanje filma trajalo je petnaest mjeseci

Oči širom zatvorene je psihološka drama koja prati uglednog liječnika Williama (Cruise), koji živi u New Yorku sa svojom ženom Alice (Kidman) i kćeri Helenom. Nakon što mu žena otkrije da je jedno vrijeme razmišljala o preljubu, William se infiltrira u tajni kult koji izvodi orgije.

Snimanje filma trajalo je petnaest mjeseci jer je Kubrick bio perfekcionist i htio je da sve scene budu savršene. Kako navodi LADbible, Kidman i Cruise neke su scene morali ponavljati po 50 puta.

>>Stanley Kubrick imao je neobične zahtjeve na setu filma Oči širom zatvorene

Tom i Nicole bili su u braku 11 godina

Podsjećamo, Kidman i Cruise vjenčali su se na Božić 1990. godine nakon što su se upoznali na setu filma Dani groma godinu dana ranije. Bili su u braku više od 10 godina te su posvojili dvoje djece - Isabellu Jane, rođenu 1992., i Connora Antonyja, rođenog 1995. godine. 

Razveli su se 2001. godine, a potom se Kidman 2006. udala za Keitha Urbana. Iste se godine Tom vjenčao s Katie Holmes, s kojom je bio do 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.