Par iz Irske oduševile priče Britanca o Hrvatskoj, preselili se u Zagreb i - požalili

Foto: Facebook

BRITANAC Paul Bradbury više od 20 godina živi u Hrvatskoj. O ovdašnjem životu, znamenitostima, atrakcijama, poznatim Hrvatima, izumima, hrani, piću i o mnogočemu drugome vezanim uz Hrvatsku Paul godinama priča na svom YouTube kanalu. Nedavno je pokrenuo i novi projekt o Hrvatskoj pod nazivom One Minute Croatia.

Članke o životu u Hrvatskoj Bradbury objavljuje i na portalu Total Croatia News. Čini se kako stranci obožavaju čitati njegove tekstove i gledati videa o Hrvatskoj. No izgleda da je jedan irski par neke stvari krivo shvatio. Naime, Paulove pohvale, fotografije s mora i iskustva iz Hrvatske oduševile su par iz Irske koji se naposljetku doselio u Zagreb - i razočarao se.

I never have - and never will - consider myself to be an influencer (let's face it, if you take advice from a pink fat...

Objavljuje Paul BradburyČetvrtak, 21. prosinca 2023.

Bradbury je na Facebooku objavio poruku koju mu je poslao par iz Irske.

"Ovdje smo gotovo godinu dana i žao nam je što te moramo razočarati, ali sve što si govorio o Hrvatskoj nije istina. Hrvatska je prekrasna, ali samo za praznike. Život u Zagrebu bio nam je nešto najgore ikad. Još smo ovdje, ali vratit ćemo se u Irsku. Molimo te, Paule, prestani govoriti da je ovo najbolja zemlja za život - jer nije", pisalo je između ostaloga u poruci. 

"Netko tko je imao sve u Irskoj odlučio se preseliti u Hrvatsku"

Uz screenshot poruke Bradbury se osvrnuo na ovaj bizaran slučaj.

"Nikad nisam i nikad neću smatrati sebe influencerom (budimo realni, ako primate savjet od rumenog debelog britanskog boomera, očito vam je potrebna pomoć). Zapanjen sam brojem ljudi koji me kontaktiraju govoreći da su se preselili u Hrvatsku nakon što su pratili naš YouTube kanal. Do sada su svi ti kontakti bili vrlo pozitivni, ali kad iskustvo krene po zlu, tko je kriv?

Iskreno sam fasciniran ovim - netko tko je imao sve u Irskoj, osim klime i mora, ali se odlučio preseliti u Hrvatsku nakon što je pogledao nekoliko Braddersovih videa, a onda se razočarao preselivši se u onaj dobro poznati sunshine beach resort u Zagrebu...", napisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.