Voštana figura Sinead O’Connor izazvala negativne reakcije, njezina obitelj šokirana

Foto: EPA

Dublinski muzej voštanih figura povlači figuru Sinéad O'Connor nakon niza kritika njene obitelji, kao i javnosti, jer tvrde da ne sliči na nju. Mnogi su se iznenadili kada je u četvrtak predstavljena njezina voštana figura. Iz muzeja su priznali da figura irske pjevačice "može izgledati bolje" te su obećali da će napraviti "precizniji prikaz", prenosi BBC.

Njen brat John O'Connor rekao je da je bio šokiran kada ju je prvi put vidio na internetu. "Kada sam je jučer vidio na internetu, bio sam šokiran. Izgleda kao nešto između lutke i nečega iz Thunderbirda. Sinead bi voljela da izgleda dobro i, ako je to trebalo predstavljati nju u njenim ranim 20-im, kada je radila Nothing Compares 2 U, pogriješili su. Ovo jednostavno ne sliči na nju. Mislim da je užasno", ispričao je u programu Liveline radija RTÉ.

Paddy Dunning, direktor muzeja voštanih figura, koji je rekao da je bio dugogodišnji prijatelj Sinead O'Connor, ispričao se obitelji preminule pjevačice.

Podsjećamo, Sinead je krajem srpnja prošle godine pronađena u svom stanu u Londonu. Postala je svjetska zvijezda 1990. svojom legendarnom obradom Princeove pjesme Nothing Compares 2 U. Uz ovu pjesmu je stvorila i druge hitove, poput This is the Day, Thank You For Hearing Me, This is a Rebel Song. Tijekom svoje karijere je izdala 10 studijskih albuma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.