20 milijuna pregleda: Curica prvi put gledala crtić i nije mogla prestati plakati

Screenshot: TikTok

JEDNA mama snimila je reakciju svoje trogodišnje kćeri na popularni Disneyjev animirani film Lilo i Stitch. Trogodišnja Lyla nije mogla sakriti emocije dok je gledala ovaj crtić, a video njezine reakcije ubrzo je postao viralan i pogledali su ga milijuni ljudi.

Njezina mama Leticia na svom TikTok profilu često objavljuje Lyline simpatične i slatke reakcije na razne Disneyjeve filmove, uključujući Kralja lavova, Bambija, Zvončicu i druge filmove. 

No, zbog dirljive reakcije Lyle, video o prvom gledanju Lilo i Stitcha postao je posebno popularan. 

@leticiaescobedo The emotional turmoil of watching Lilo and Stitch for the first time lol i felt so bad for her but also was really trying not to laugh. At least we know she’s nit a sociopath lol #toddlersoftiktok #lylatok #LiloAndStitch #toddlercry #fyp #toddlermom ♬ original sound - Leticia Escobedo

Ljudi su u komentarima pohvalili Lylino suosjećanje prema likovima, ali su i "upozorili" roditelje da joj ne pokažu Bambija.

"Viče na tebe kao da si ti radila film", našalio se netko u komentarima. "Slatkica mala, pokazala je toliko emocija", "Jadnica je bila pod stresom tijekom cijelog filma", "Osjećam se loše što se smijem, ali jako je slatka", "Svima nam je tako, malena", samo su neki od komentara ispod videa. 

Ipak, suprotno savjetima u komentarima, Leticia je Lyli pustila Bambija za kojeg će se mnogi složiti da ih je traumatizirao dok su bili djeca. Naravno, reakciju je podijelila na TikToku, a evo i snimke. 

@leticiaescobedo Replying to @nannygoat75 Lyla finally watched bambi and it was way more wholesome than i expected!! Lol Lyla has never talked SO much during a movie…i could have filmed her the entire time and she would have been talking lol anyway, if you wanna skip to the intense parts go to about 58 seconds and then again at about 2 minutes. She’s such a cutie i love watching movies with her. #lylatok #toddlersoftiktok #toddlertok #toddlermom #bambi #fyp #fypシ #oddsetter ♬ original sound - Leticia Escobedo

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.