3.1 milijun pregleda: Snimka tate koji prvi put drži bebu u naručju osvojila internet

PRVI susret roditelja i djeteta uvijek je nezaboravno iskustvo. Video koji je nedavno objavljen na TikToku prikazuje upravo emotivan trenutak upoznavanja tate i njegovog tek rođenog sinčića. Snimka mladića koji je prvi put primio sina u ruke dirnula je milijune ljudi, a kada ga pogledate, bit će vam jasno i zašto.

@graciemaae such a proud dad holding his baby boy for the first time 🩵 we love you baby grey 🥰 #dadholdingbaby #newbornbaby #babyboy #newdad #firsttimedad ♬ Work Song (Other Voices Series 19) - Hozier

Emotivnu snimku objavila je novopečena mama Gracie Mae, a na njoj možemo vidjeti njezinog supruga kojem primalja prvi put u ruke daje njihovo dijete.

''Ponosan tata prvi put u naručju drži svoga sina, volimo te'', napisala je mama u opis 30-ak sekundi dugog videa koji je u kratkom vremenu postao viralan hit, a trenutno ima preko 3.1 milijun pregleda.

Ispod snimke ubrzo su se nanizali brojni komentari oduševljenih roditelja koji su se složili kako je prvi susret roditelja i djeteta uistinu neopisivo iskustvo. ''Ne postoji ništa ljepše nego primiti svoje dijete prvi put'', samo je jedan od mnogih komentara.