Iz novog crtića Tajni život ljubimaca djeca će naučiti puno korisnih stvari

Screenshoot: Youtube

SVRHA animiranih filmova za djecu već odavno nije samo i isključivo zabava. Autori se svojski trude na zabavan i djeci primjeren naučiti pružiti teme iz kojih će djeca naučiti štošta o životu, a baš takav super kul edukativni materijal pruža najnoviji crtić koji će sigurno oduševiti i djecu i roditelje.

Riječ je o crtiću Tajni život ljubimaca (Secret Life of pets), od autora mega popularnih Minionsa pa je i sama ta činjenica, vjerujemo, dovoljno dobar razlog da djecu povedete u kino pogledati ovaj slutimo najnoviji veliki hit. Jer ako vam se do sada na ekranima u vašem domu sustavno vrtjela Minions banda i njihov fenomenalni Gru – i uz ove ćete ljubimce odahnuti, a opet dobiti super zabavan materijal u kojem će uživati cijela obitelj. Jer govorimo o novim likovima, novoj priči i novoj temi upakirane u odličnu i već ranije provjerenu produkciju. A o poučnoj priči da i ne govorimo.



Već u prvim minutama crtića očarat će vas „najsretniji pas u New Yorku“, preslatki Max koji uživa u blagodatima svog savršenog psećeg života sve dok njega ljupka vlasnica Katie kući ne dovede još jednu dlakavu „mrcinu“ – mješanca Dukea. Karakteri ove dvojce ljubimaca toliko su različiti da se njihova nepodnošljivost osjeti kroz ekran sve dok se dvojac ne izgubi u velegradu te mora pomirit svoje razlike kako bi se sretno vratili kući. Crtić vrvi od originalnih likova, a priča je, zna se, poučna, slatka i ultra zabavna. A to je samo jedan od razloga zašto će se cijela vaša obitelj zaljubiti u njih.



I dok se vaši klinci budu kidali od smijeha, a crtić gledali opet i opet, pouka će im dobro sjesti u njihovu podsvijest – pouka da je često jako važno pomiriti razlike kako bi zajedno mogli doći do cilja; pouka da je svima nama potrebno društvo nekog novog, nekog različitog; pouka – nove osobe u našim životima znače samo jedno – bolji i bogatiji život.

Crtić u naša kina stiže 18. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.